LIVE
Întâmpinați probleme cu transmisia? În acest caz vă recomandăm o transmisie de calitate mai redusă. Click aici pentru accesare.
 Următoarea transmisie LIVE:
Joi 26.11.2015 intre  orele 18:00 - 20:00
Duminica 29.11.2015 intre  orele 09:00 - 12:00 si 18:00 - 20:00
Joi 03.12.2015 intre  orele 18:00 - 20:00

Versetul zilei:

Programul bibliotecii

 "Iată impasul nostru: mereu şi mereu pierdem din vedere ce este important şi ce nu este."
O carieră fantastică. Noua casă pe care ţi-ai dorit-o. O promovare la serviciu. Acea maşină la care ţi-a stat gândul tot timpul. O pensie sigură. Toate sunt bune - dar asta e tot? Indiferent cu câtă îndemânare joci jocul sau câte puncte aduni, va veni o vreme în care jocul vieţii se va încheia. Ce se va întâmpla atunci?
     Lăsaţi de capul nostru, avem tendinţa să căutăm lucruri pământeşti, crezând în mod eronat că ele ne vor aduce împlinire. Însă toate lucrurile de pe pământ Îi aparţin lui Dumnezeu, fiindu-ne doar împrumutate pentru o vreme. În jocul vieţii, până şi cele mai măreţe câştiguri sunt temporare. La sfârşitul jocului, toate aceste piese se întorc în cutie. Nu mai există cărţi de joc.
Nu mai sunt puncte. Nu mai sunt promovări, nici planificări financiare, nici bunuri cumpărate, nici case de vacanţă. Jocul s-a încheiat. Nu poţi păstra nimic - decât dacă ai jucat pentru premiul corect.
     Folosindu-şi umorul şi talentul de narator, autorul ne ajută să ne concentrăm asupra adevărului obiectiv al jocului vieţii, asupra trofeelor pe care merită cu adevărat să le câştigăm, ele fiind veşnice.
     Ce putem lua cu noi în Împărăţia lui Dumnezeu? Numai dragostea pe care o avem pentru Cristos şi unii pentru alţii. Nu este ceva rău să fim buni la jocul vieţii de aici, de pe pământ, însă, să nu-i permitem să stea în calea a ceea ce este cu adevărat important.
     CE LUCRURI PE CARE LE-AI CÂŞTIGAT AICI, LE VEI PUTEA PĂSTRA ÎN VEŞNICIE?

Anunt nr.1


GenessÎntr-o lume dominată de îndoială se mai poate crede în posibilitatea regenerării fiinţei umane, sau altfel spus se mai poate crede în "naşterea din nou"? Pentru toţi cei frământaţi de această problemă, aducem această colecţie de cântece al căror mesaj central este
Accesează secţiunea...
 

Anunt nr.2

Dragi tineri,
Incepem intalnirile cu tinerii, luni 19.10.2015 ora 19:00!

Intalnirea din luna Octombrie dorim sa fie una speciala avand in vedere ca vom spune" bun venit" tinerilor si studentilor veniti in Cluj Napoca la studii.
Haideti sa-L onoram pe Domnul nostru! Fa-ti timp!
Cheama-ti prietenii pentru ca merita! 
Spune-le si altora despre acest eveniment!

Trimite prin facebook sau sms faptul ca, luni 19.10.2015 ora 19:00 in Biserica Penticostala nr1 de pe str Carpati nr 29 are loc “Intalnirea tinerilor”. 
Accesul este permis tuturor indiferent de varsta!

Te asteptam cu drag, 
Echipa de coordonare.

 


Anunt nr.3

Tineri dragi,
 
Doresc sa va informez ca Luni 16 noiembrie  2015 ora 19:00 vom avea o seară doesebita alături de pastorul Costel Sofronie si Grupul de lauda a fratelui Dani Craciun. Este o oportunitate, pe care ne-o da Dumnezeu, sa fim impreuna! Nu o rata! 
Va incurajez, dragi tineri, sa fim prezenti si mai mult, sa ne implicam in lucrarea Domnului!
 
Efeseni 5:16-17
"Răscumpăraţi  vremea, căci zilele sunt rele.
De aceea nu fiţi nepricepuţi, ci înţelegeţi care este voia Domnului."
 
 
Răspândeşte informaţia prietenilor şi colegilor tăi, invită-i la acest program deosebit. Vârsta nu este o barieră pentru a participa. Domnul te aşteaptă şi te aşteptăm şi noi!
Daniel Malutan

Anunt nr.4

 Anunt important !
 
Galeria completa de videoclipuri se afla la urmatoarea adresa: 

www.biserica1.ro/misiune 
 
Domnul sa va binecuvanteze!
 
Comitetul de organizare
“50 de ani Corul Carpati - Sa-L slavim pe El”

.